Montagemedewerker bij Soons Interieurbouw

Geniet jij van het mooier maken van leef- en werkruimtes? Dan maken wij graag kennis met jou!

 

Het visitekaartje van het bedrijf! Dat ben jij als Montagemedewerker bij Soons Interieurbouw, op het moment dat je bij de opdrachtgever bent! Grote bouwprojecten en klussen bij particuliere klanten pak jij allemaal met plezier op. Bij elk project krijg je de benodigde uitleg van de projectleider. Ook ben je dan al in bezit van de montagetekening die je hebt gekregen van de collega’s van de afdeling productie. Samen met je collega tref je de laatste voorbereidingen en ga je op weg naar de klant waar je ter plaatse voor montage van alle meubilair zorgt. Jij bent degene die de andere betrokkenen in het project op de locatie aanstuurt om de boel in goede banen te leiden. Bij vragen kun je natuurlijk altijd bij de projectleider terecht. Administratief heb je alles netjes op orde, en je zorgt dat de klant niet met rommel blijft zitten. De laatste opleverpuntjes en servicepuntjes draag je netjes over naar de projectleider, en je rijdt weer tevreden terug naar de zaak! Is dit werk jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en laat vandaag nog jouw contactgegevens achter.

 

Wat wij bieden

  • Meteen een jaarcontract met uitzicht op een vast contract
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Werkkleding en de voor het werk benodigde Persoonlijke Beschermingsmiddelen (o.a. gehoorbescherming op maat, werkschoenen)
  • Regeling privégebruik werkmaterialen

Wat wij vragen

  • MBO niveau 4 interieurbouw of relevante werkervaring
  • Fulltime beschikbaar
  • Je spreekt goed Nederlands
  • Je bent in bezit van rijbewijs B
  • Je bent klantgericht en betrokken

Wie ben jij als Montagemedewerker

Jij bent een flexibele teamspeler die van afwisseling houdt en altijd gaat voor het hoogst haalbare in het werk dat jij aflevert! Omdat we voortdurend maatwerk leveren voor onze klanten, is geen dag hetzelfde voor jou. Onze cultuur is laagdrempelig en positief, maar net als wij houd jij wel de focus op het leveren van kwaliteit. Je bent sociaal vaardig en netjes, zowel in het werk als in de communicatie met de opdrachtgevers. Je kunt goed zelfstandig werken en vraagt om overleg als dat nodig is. Je bent vriendelijk, gedreven en servicegericht, wat betekent dat je goed blijft communiceren met de klant totdat je zeker weet dat die tevreden is met ons werk! Zie jij een baan als Montagemedewerker bij een specialistische interieurbouwer als Soons Interieurbouw wel zitten? Wacht dan niet langer en laat vandaag nog jouw contactgegevens achter via het contactformulier!

Ben jij onze nieuwe Montagemedewerker?

Laat dan in het contactformulier vandaag nog jouw gegevens achter.

Moment geduld...